www.adhdnetwerk.nl > Home
VRAAGBAAK VAN DE MAAND
STEL EEN VRAAG AAN ...

Dinemarie Teunissen (kinderen/jeugd)
Anne van Lammeren (volwassenen)
Sanne Vink (psycholoog)
HOME

De Stichting ADHD Netwerk werd op 19 januari 2010 opgericht door bestuursleden van het Artsen Netwerk ADHD en de Stichting Netwerk ADHD bij volwassenen. Door deze samenwerking willen wij benadrukken dat ADHD in alle levensfasen voorkomt en hopen we de continuïteit van de zorg voor ADHD patiënten te verbeteren.


Eén van de doelen van het ADHD Netwerk is informatievoorziening via deze website.

De website is bedoeld als forum voor behandelaren, om kennis uit te wisselen en om nieuwe ontwikkelingen te horen. Er zijn op dit moment ruim 500 leden.


Voor patiënten biedt deze website een adressenlijst van behandelaren die gespecialiseerd zijn in behandeling van ADHD.


Protocol Stichting ADHD Netwerk in verband met de Privacywetgeving m.i.v. 25-05-2018

Stichting ADHD Netwerk respecteert en garandeert de privacy van al haar leden en participanten.

Op generlei wijze worden gegevens van leden en participanten verstrekt aan derden, verspreid op internet of andere media, anders dan met toestemming van de betrokkenen (de Behandelarenlijst). NIEUWS
Column - Excuses
Het is heerlijk zomers weer en we zitten buiten in de tuin met een hapje en een drankje. Om me heen hoor ik allerlei geluiden. Buren die lekker zitten te barbecueën en kleine kinderen die in het zwembad plonzen. Het heeft iets gezelligs en het lijkt mij ook wel wat om een verfrissende duik in het water te nemen.
Column - Eindstrijd
“Mama, ik word verkouden en ik krijg keelpijn. Dat is niet grappig, want ik moet juist nu nog zoveel voor school doen.” “Dat is inderdaad niet fijn”, zeg ik haar. “Kan ik je misschien ergens mee helpen?” “Ja, graag. Ik stuur je, via de mail, een bestandje. Wil jij het even nakijken op spel- en typfouten?” “Natuurlijk wil ik dat.” Opgelucht vertrekt dochter naar school. Het is vandaag de laatste lesdag. Volgende week is er nog de ellendige toetsweek en dan is het eindelijk klaar.
Effect CGT op symptomen van ADHD bij volwassenen
Lees meer in ons wetenschappelijk artikel over het effect van cognitief gedragstherapie (CGT) op de vermindering van ADHD symptomen, bij volwassenen met ADHD. 
Column - Diploma

Beste leerplichtambtenaar,
Herinner je je mij nog? Nee? Denk even diep na. Ik ben het, de moeder van die jongen die je vier jaar geleden genadeloos in de steek hebt gelaten. Weet je het weer? De moeder die je hebt gedreigd met een proces-verbaal, omdat ze niet naar jouw pijpen wilde dansen.


AGENDA
Cursus Diagnostiek en Behandeling van Slaap bij volwassenen met ADHD
27 Juli 2018

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.

Basiscursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
05 September 2018

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.

Coaching ADHD bij volwassenen
12 September 2018

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.

DIVA-5 Training
14 September 2018

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.ADHD NETWERK BESTUUR
Els van den Ban - voorzitter Derk Birnie - vice-voorzitter Nannet Buitelaar - secretaris Sanne Vink - penningmeester
Dinemarie Teunissen Miriam Wauters Denise Bijlenga Carien Smeets

SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER