www.adhdnetwerk.nl > Home
HOME

De Stichting ADHD Netwerk werd op 19 januari 2010 opgericht door bestuursleden van het Artsen Netwerk ADHD en de Stichting Netwerk ADHD bij volwassenen. Door deze samenwerking willen wij benadrukken dat ADHD in alle levensfasen voorkomt en hopen we de continuïteit van de zorg voor ADHD patiënten te verbeteren.


Eén van de doelen van het ADHD Netwerk is informatievoorziening via deze website.

De website is bedoeld als forum voor behandelaren, om kennis uit te wisselen en om nieuwe ontwikkelingen te horen. Er zijn op dit moment ruim 700 leden.


Voor patiënten biedt deze website een adressenlijst van behandelaren die gespecialiseerd zijn in behandeling van ADHD.NIEUWS
Klachten over methylfenidaat retard Mylan
Sinds enige tijd zijn er alternatieven voor het merkpreparaat Concerta, dat langwerkend methylfenidaat bevat voor de behandeling van ADHD. 
Nieuws van het bestuur – juli 2015
Ter gelegenheid van de reglementaire wisselingen in de bestuursfuncties heeft het Netwerkbestuur gelijk versterking gezocht door het werven van twee nieuwe bestuursleden.
Column - Vakantiestress

Beurt van de auto bij de garage. Check. Hond inenten bij de dierenarts. Check. Naar de kapper. Check. Nieuwe identiteitskaarten. Check. Spullen voor de vouwwagen. Check. Planten water geven. Check. Grasmaaien.

E-mail in overgangsfase
I.v.m. de overdracht van taken van het secretariaat zijn wij op dit moment slecht bereikbaar via info@adhdnetwerk.nl. Op de achtergrond wordt hard gewerkt aan het herstellen van de verbindingen. Zodra alles weer op orde is zullen wij u opnieuw berichten. Wij rekenen op uw begrip.

AGENDA
Landelijke contactdag Impuls & Woortblind
19 September 2015
Datum: zaterdag 19 september
Plaats: Attractieprak Duinrell (Zomertheater), Wassenaar
Tijd: 10.00 - 16.30
Opleiding tot ADHD-coach
21 September 2015

Een intensief jaartraject waarin professionals opgeleid worden om mensen met ADHD een stap verder te helpen. Niet alleen in 'structuur en regelmaat', maar vooral in zelfvertrouwen, zelfacceptatie en zelfkennis. De opleiding maakt o.a. gebruik van oplossingsgericht werken (Insoo Kim berg), traumawerk (Levine) en brainbased coaching (Siegel en Schwarz).

Informatieavond in Delft op 15 april en op 1 september.

Cursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
30 September 2015
Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.
Cursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
28 Oktober 2015
Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER