www.adhdnetwerk.nl > Home
HOME

De Stichting ADHD Netwerk werd op 19 januari 2010 opgericht door bestuursleden van het Artsen Netwerk ADHD en de Stichting Netwerk ADHD bij volwassenen. Door deze samenwerking willen wij benadrukken dat ADHD in alle levensfasen voorkomt en hopen we de continuïteit van de zorg voor ADHD patiënten te verbeteren.


Eén van de doelen van het ADHD Netwerk is informatievoorziening via deze website.

De website is bedoeld als forum voor behandelaren, om kennis uit te wisselen en om nieuwe ontwikkelingen te horen. Er zijn op dit moment ruim 700 leden.


Voor patiënten biedt deze website een adressenlijst van behandelaren die gespecialiseerd zijn in behandeling van ADHD.NIEUWS
E-mail in overgangsfase
I.v.m. de overdracht van taken van het secretariaat zijn wij op dit moment slecht bereikbaar via info@adhdnetwerk.nl. Op de achtergrond wordt hard gewerkt aan het herstellen van de verbindingen. Zodra alles weer op orde is zullen wij u opnieuw berichten. Wij rekenen op uw begrip.
Column - Bram

Precies een jaar geleden deed ik mee met het rondetafelgesprek Passend Onderwijs in de Tweede Kamer. Het was bijna zomervakantie en we hadden nog geen VO school voor zoon gevonden. Vanwege zijn ADHD wilde niemand hem hebben. Gelukkig werden we bijgestaan door een goede advocaat, heeft hij zijn plekje op het nippertje toch nog gevonden en gaat het nu heel erg goed met hem.

Column - Grote-dikke-ik

Beste Mark, Met stijgende verbazing heb ik naar je betoog geluisterd. Je hekelt de 'grote dikke-ik-mentaliteit' in Nederland en ziet een samenleving voor je waarin mensen niet denken dat ze alles kunnen maken en recht hebben op allerlei voorzieningen.

Reactie Zembla uitzending 'ouders van tegenwoordig'
Vele ouders en grootouders keken onlangs naar de uitzending van Zembla over opvoeden anno 2015. Ik keek ook. Het kostte me twee weken om m’n emoties en gedachten vorm te geven op papier. Graag heel kort uw aandacht voor één van de vele ouders waar wel over maar niet mee gesproken werd.

AGENDA
Landelijke contactdag Impuls & Woortblind
19 September 2015
Datum: zaterdag 19 september
Plaats: Attractieprak Duinrell (Zomertheater), Wassenaar
Tijd: 10.00 - 16.30
Opleiding tot ADHD-coach
21 September 2015

Een intensief jaartraject waarin professionals opgeleid worden om mensen met ADHD een stap verder te helpen. Niet alleen in 'structuur en regelmaat', maar vooral in zelfvertrouwen, zelfacceptatie en zelfkennis. De opleiding maakt o.a. gebruik van oplossingsgericht werken (Insoo Kim berg), traumawerk (Levine) en brainbased coaching (Siegel en Schwarz).

Informatieavond in Delft op 15 april en op 1 september.

Cursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
30 September 2015
Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.
Cursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
28 Oktober 2015
Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER