www.adhdnetwerk.nl > Home
VRAAGBAAK VAN DE MAAND
STEL EEN VRAAG AAN ...

Els van den Ban - vice-voorzitter (kinderen/jeugd)
Miriam Wauters (volwassenen)
Sanne Vink (psycholoog)
HOME

De Stichting ADHD Netwerk werd op 19 januari 2010 opgericht door bestuursleden van het Artsen Netwerk ADHD en de Stichting Netwerk ADHD bij volwassenen. Door deze samenwerking willen wij benadrukken dat ADHD in alle levensfasen voorkomt en hopen we de continuïteit van de zorg voor ADHD patiënten te verbeteren.


Eén van de doelen van het ADHD Netwerk is informatievoorziening via deze website.

De website is bedoeld als forum voor behandelaren, om kennis uit te wisselen en om nieuwe ontwikkelingen te horen. Er zijn op dit moment ruim 500 leden.


Voor patiënten biedt deze website een adressenlijst van behandelaren die gespecialiseerd zijn in behandeling van ADHD.NIEUWS
Column - Drugstest
Na een jarenlange worsteling heeft Janna, sinds een aantal maanden, de diagnose ADHD. Ze heeft veel teleurstellingen in haar leven gehad. Al van kinds af aan gingen er veel dingen mis. Deze mislukkingen maakten Janna onzeker. De diagnose voelde daarom als een soort bevrijding. De puzzelstukjes vielen eindelijk op hun plaats.
Drugstest door de politie zorgt voor onrust
Impuls & Woortblind, de vereniging voor mensen met AD(H)D en dyslexie/dyscalculie, voert al een paar weken een correspondentie met het ministerie van Veiligheid en Justitie over de nieuwe drugstest.
Verband tussen hormonen en emotionele labiliteit bij vrouwen met ADHD
Via ADHDFund kunnen vrouwen met ADHD op hun meest urgente onderzoeksvraag stemmen. Favoriet is de vraag naar het verband tussen hormonen en emotionele labiliteit bij vrouwen met ADHD. Een herkenbaar thema in de praktijk, omdat veel vrouwen met ADHD erge last hebben van de wisselende hormoonspiegels tijdens de cyclus (ook wel Premenstrueel Syndroom, PMS), maar ook na de bevalling, en opnieuw in de overgang. 
Congres ‘ADHD in the mainstream’ - 21-23 september 2017
Driedaags congres in Londen over de impact die ADHD heeft op de algemene volwassenen gezondheidszorg, georganiseerd door UKAAN (UK Adult ADHD Network). Klik hier voor meer informatie, het programma en inschrijving.

AGENDA
Basiscursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
25 Augustus 2017
Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.
DIVA 2.0 Training
30 Augustus 2017

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.

Cursus Coaching I van ADHD bij volwassenen voor beginners
01 September 2017

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.

Cursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij kinderen voor huisartsen
13 September 2017

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.WETENSCHAPPELIJK NIEUWS
WETENSCHAPPELIJK NIEUWS

SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER