www.adhdnetwerk.nl > Home
HOME

De Stichting ADHD Netwerk werd op 19 januari 2010 opgericht door bestuursleden van het Artsen Netwerk ADHD en de Stichting Netwerk ADHD bij volwassenen. Door deze samenwerking willen wij benadrukken dat ADHD in alle levensfasen voorkomt en hopen we de continuïteit van de zorg voor ADHD patiënten te verbeteren.


Eén van de doelen van het ADHD Netwerk is informatievoorziening via deze website.

De website is bedoeld als forum voor behandelaren, om kennis uit te wisselen en om nieuwe ontwikkelingen te horen. Er zijn op dit moment ruim 700 leden.


Voor patiënten biedt deze website een adressenlijst van behandelaren die gespecialiseerd zijn in behandeling van ADHD.NIEUWS
Verhoging contributie 2015

Een combinatie van stijgende kosten, afnemende sponsoring door GGz-instellingen en een dalend ledenaantal hebben het Bestuur van het Netwerk tot het besluit gebracht de contributie voor de leden te verhogen.

Jaarverslag

Het jaarverslag 2014 van de Stichting ADHD Netwerk is vanaf heden in te zien.

Klik hier voor het jaarverslag.

Column - ADHDvrouw
Volgens mijn moeder kwam ik druk op de wereld. Als baby was ik onrustig en beweeglijk. Ook als peuter en kleuter was ik een ongeleid projectiel. Alle kanten schoot ik op en ik luisterde heel slecht. Mijn drukke gedrag werd op de lagere school pas echt een probleem. Op mijn rapporten stond standaard: Suzan wil niet, Suzan luistert niet, Suzan kan beter.
Column - Schooladvies
Dochter zit in groep 8 en gaat na de zomervakantie naar de middelbare school. Om die reden krijgt ze deze week haar schooladvies. Basisscholen zijn verplicht om het schooladvies voor 1 maart te geven. Het schooladvies is sinds dit jaar leidend.

AGENDA
Landelijke studiedag: Geweld tussen kinderen en tieners
09 April 2015
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Aristo - Eindhoven
Prijs: € 295,- (ex. BTW)
Voltijdstudenten (max. 10) zonder dienstverband betalen € 75,- (ex. BTW)
Cursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
22 April 2015
Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.
2e Middagsymposium Klinsche Chronotherapie
24 April 2015

12.00-18.00 uur

UMCG, Rode Zaal

Hanzeplein 1

9713 GZ Groningen

Landelijke studiedag: Werken met niet-westerse jeugd en hun gezinnen
30 April 2015
Tijd: 10.00 - 17.00
Locatie: Aristo - Eindhoven
Prijs: € 295,- (ex. BTW)
Voltijdstudenten (max. 10) zonder dienstverband betalen € 75,- (ex. BTW)SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER