www.adhdnetwerk.nl > Home
HOME

De Stichting ADHD Netwerk werd op 19 januari 2010 opgericht door bestuursleden van het Artsen Netwerk ADHD en de Stichting Netwerk ADHD bij volwassenen. Door deze samenwerking willen wij benadrukken dat ADHD in alle levensfasen voorkomt en hopen we de continuïteit van de zorg voor ADHD patiënten te verbeteren.


Eén van de doelen van het ADHD Netwerk is informatievoorziening via deze website.

De website is bedoeld als forum voor behandelaren, om kennis uit te wisselen en om nieuwe ontwikkelingen te horen. Er zijn op dit moment ruim 700 leden.


Voor patiënten biedt deze website een adressenlijst van behandelaren die gespecialiseerd zijn in behandeling van ADHD.NIEUWS
Gids met laatste inzichten over diagnostiek en behandeling bij ADHD
Onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam hebben i.s.m. een aantal onderzoekers van andere universiteiten een gids gepubliceerd met daarin de meest recente wetenschappelijke inzichten over diagnostiek en behandeling bij ADHD. Deze gids, “ADHD, een update”, is bedoeld voor zowel zorgverleners als degenen die vanuit de gemeenten betrokken zijn bij de inkoop van zorg. 
Column - Twee werelden
Zeer rustig en gesloten. Maar ook een slechte concentratie en snel afgeleid. Het staat standaard op de rapporten van dochter. De ADHD maakt haar namelijk niet druk. Althans niet op school. Thuis krijgen we de volle laag.
Column - ADHD en eetproblemen
'Wil je in één week 5 kilo afvallen? Dat is absoluut mogelijk. Een dieet volgen kan lastig zijn en is natuurlijk niet leuk. Maar als je volgens het schema uit dit artikel eet, zal je het prima volhouden en binnen één week 5 kilo kwijtraken.'
Column - Brugklas
Een paar weken voor de zomervakantie gaat dochterlief kennismaken met haar nieuwe klas. Ze is zenuwachtig, want alles is nieuw. Haar klasgenootjes, haar mentor en een groot gebouw. Gelukkig komt ze enthousiast thuis. De brugklas is leuk!

AGENDA
Cursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
28 Oktober 2015
Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.
Cursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
27 November 2015
Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.
Jaarsymposium Kinder- en Jeugdpsychiatrie 2016
19 Januari 2016
U wordt op de hoogte gebracht van de bijzonderheden van 2015 waarbij de nieuwe inzichten worden toegespitst op de behandelpraktijk. Datum: 19 januari 2016 (14.30-18.00 uur), plaats: Utrecht ; kosten € 295,- (ex. BTW).
ADD Training voor professionals
22 Januari 2016

De cursus ADD Training voor professionals is een cursus van een dag (09.30 – 16.30 uur) en wordt gehouden op de Carel Reinierszkade te Den Haag bij PsyQ Den Haag Noord.
SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER