www.adhdnetwerk.nl > Home
VRAAGBAAK VAN DE MAAND
STEL EEN VRAAG AAN ...

Derk Birnie - vice-voorzitter (kinderen/jeugd)
Denise Bijlenga (volwassenen)
Sanne Vink (psycholoog)
HOME

De Stichting ADHD Netwerk werd op 19 januari 2010 opgericht door bestuursleden van het Artsen Netwerk ADHD en de Stichting Netwerk ADHD bij volwassenen. Door deze samenwerking willen wij benadrukken dat ADHD in alle levensfasen voorkomt en hopen we de continuïteit van de zorg voor ADHD patiënten te verbeteren.


Eén van de doelen van het ADHD Netwerk is informatievoorziening via deze website.

De website is bedoeld als forum voor behandelaren, om kennis uit te wisselen en om nieuwe ontwikkelingen te horen. Er zijn op dit moment ruim 500 leden.


Voor patiënten biedt deze website een adressenlijst van behandelaren die gespecialiseerd zijn in behandeling van ADHD.


Protocol Stichting ADHD Netwerk in verband met de Privacywetgeving m.i.v. 25-05-2018

Stichting ADHD Netwerk respecteert en garandeert de privacy van al haar leden en participanten.

Op generlei wijze worden gegevens van leden en participanten verstrekt aan derden, verspreid op internet of andere media, anders dan met toestemming van de betrokkenen (de Behandelarenlijst). NIEUWS
Column - Zieke moeder

Mijn moeder is ernstig ziek. Ze verhuist begin volgende week naar een gesloten afdeling in het verpleeghuis. Een tijdje geleden hoorden we dat ze lijdt aan dementie in een vergevorderd stadium. Haar gezondheid wordt met de dag slechter. Ze weet mijn naam niet meer, drinkt uit een tuitbeker en is incontinent. Haar nieuwe onderkomen is het eindstation.

Column - Loslaten

Het grote loslaten is begonnen en dat is mijn eigen schuld. Met mijn volle verstand stuurde ik zoon de desbetreffende vacature door. In de zomervakantie zes weken werken op een camping in het buitenland. Hij solliciteerde, had een gesprek en is natuurlijk aangenomen.

Column - Onderzoek
“Het Radboudumc heeft samen met een internationaal team van onderzoekers twaalf genetische variaties gevonden die het risico vergroten op ADHD. Volgens hoogleraar Barbera Franke luidt dit een nieuw tijdperk in van ADHD-onderzoek.”
ADHD Medicatie, kosten en verzekeringen 2019
Elk jaar maakt het team van Programma ADHD bij volwassenen van PsyQ in Den Haag een overzicht van de beste verzekeringen en de kosten van de medicatie voor ADHD. Dit om te helpen tijdig een goede keuze te maken in de maand december, als er kan worden overgestapt op een andere verzekering. Klik hier voor de uitgewerkte versie voor 2019.

AGENDA
Coaching van ADHD bij volwassenen
23 Januari 2019

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassen en ouderen  geeft interactieve cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen met ADHD voor professionals in de GGZ.

Medicatie ADHD bij volwassenen
25 Januari 2019

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassen en ouderen  geeft interactieve cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen met ADHD voor professionals in de GGZ.

Basiscursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
08 Maart 2019

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassen en ouderen  geeft interactieve cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen met ADHD voor professionals in de GGZ.

DIVA-5 Training
15 Maart 2019

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassen en ouderen  geeft interactieve cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen met ADHD voor professionals in de GGZ.ADHD NETWERK BESTUUR
Els van den Ban - voorzitter Derk Birnie - vice-voorzitter Nannet Buitelaar - secretaris Sanne Vink - penningmeester
Dinemarie Teunissen Miriam Wauters Denise Bijlenga Carien Smeets

SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER