www.adhdnetwerk.nl > Home
VRAAGBAAK VAN DE MAAND
STEL EEN VRAAG AAN ...

Dinemarie Teunissen (kinderen/jeugd)
Nannet Buitelaar - secretaris (volwassenen)
Sanne Vink (psycholoog)
HOME

De Stichting ADHD Netwerk werd op 19 januari 2010 opgericht door bestuursleden van het Artsen Netwerk ADHD en de Stichting Netwerk ADHD bij volwassenen. Door deze samenwerking willen wij benadrukken dat ADHD in alle levensfasen voorkomt en hopen we de continuïteit van de zorg voor ADHD patiënten te verbeteren.


Eén van de doelen van het ADHD Netwerk is informatievoorziening via deze website.

De website is bedoeld als forum voor behandelaren, om kennis uit te wisselen en om nieuwe ontwikkelingen te horen. Er zijn op dit moment ruim 500 leden.


Voor patiënten biedt deze website een adressenlijst van behandelaren die gespecialiseerd zijn in behandeling van ADHD.


Protocol Stichting ADHD Netwerk in verband met de Privacywetgeving m.i.v. 25-05-2018

Stichting ADHD Netwerk respecteert en garandeert de privacy van al haar leden en participanten.

Op generlei wijze worden gegevens van leden en participanten verstrekt aan derden, verspreid op internet of andere media, anders dan met toestemming van de betrokkenen (de Behandelarenlijst). NIEUWS
ADHD Medicatie, kosten en verzekeringen 2019
Elk jaar maakt het team van Programma ADHD bij volwassenen van PsyQ in Den Haag een overzicht van de beste verzekeringen en de kosten van de medicatie voor ADHD. Dit om te helpen tijdig een goede keuze te maken in de maand december, als er kan worden overgestapt op een andere verzekering. Klik hier voor de uitgewerkte versie voor 2019.
Column - Laatste hoop

We hebben het geprobeerd. Stoppen met de medicijnen. En eigenlijk ging dat best goed. Het was heerlijk om een tijdje zonder bijwerkingen door het leven te gaan. Niet aan pilletjes te hoeven denken en gewoon lekker te kunnen slapen. Maar er moeten ook dingen gebeuren en op school moet er gewerkt worden. Dit lukt dochter zonder medicatie niet.

Column - Diagnoses

“Laat die diagnose eens zitten en kijk hoe een kind wél tot bloei komt”, kopte de Volkskrant. Ene Sanne Bloemink vond het nodig om hierover voor deze ‘kwaliteitskrant’ een column te schrijven. Kinderen zouden veel te snel een diagnose krijgen en daar zijn ze niet bij gebaat.

Column - Verliefd
“Oh mama, ik wil je nog iets vertellen. Ik heb weer een relatie.” Tegenover mij staat mijn puberzoon. “Weer een relatie?” Een glimlach kan ik niet onderdrukken. “Het lijkt zo wel of je het ene vriendinnetje na het andere vriendinnetje hebt en dat is helemaal niet zo. Je bent nu pas voor de tweede keer verliefd.” “Ja”, zegt zoon, “maar ik hoop dat het deze keer heel erg lang gaat duren.”

AGENDA
DIVA-5 Training
14 December 2018

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.

Basiscursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
09 Januari 2019

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassen en ouderen  geeft interactieve cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen met ADHD voor professionals in de GGZ.

ADHD en slaapproblemen
11 Januari 2019

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassen en ouderen  geeft interactieve cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen met ADHD voor professionals in de GGZ.

DIVA-5 Training
16 Januari 2019

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassen en ouderen  geeft interactieve cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen met ADHD voor professionals in de GGZ.ADHD NETWERK BESTUUR
Els van den Ban - voorzitter Derk Birnie - vice-voorzitter Nannet Buitelaar - secretaris Sanne Vink - penningmeester
Dinemarie Teunissen Miriam Wauters Denise Bijlenga Carien Smeets

SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER