www.adhdnetwerk.nl > Home
VRAAGBAAK VAN DE MAAND
STEL EEN VRAAG AAN ...

Rob Pereira (kinderen/jeugd)
Patricia van Wijngaarden (volwassenen)
Sanne Vink (psycholoog)
HOME

De Stichting ADHD Netwerk werd op 19 januari 2010 opgericht door bestuursleden van het Artsen Netwerk ADHD en de Stichting Netwerk ADHD bij volwassenen. Door deze samenwerking willen wij benadrukken dat ADHD in alle levensfasen voorkomt en hopen we de continuïteit van de zorg voor ADHD patiënten te verbeteren.


Eén van de doelen van het ADHD Netwerk is informatievoorziening via deze website.

De website is bedoeld als forum voor behandelaren, om kennis uit te wisselen en om nieuwe ontwikkelingen te horen. Er zijn op dit moment ruim 500 leden.


Voor patiënten biedt deze website een adressenlijst van behandelaren die gespecialiseerd zijn in behandeling van ADHD.


Protocol Stichting ADHD Netwerk in verband met de Privacywetgeving m.i.v. 25-05-2018

Stichting ADHD Netwerk respecteert en garandeert de privacy van al haar leden en participanten.

Op generlei wijze worden gegevens van leden en participanten verstrekt aan derden, verspreid op internet of andere media, anders dan met toestemming van de betrokkenen (de Behandelarenlijst). NIEUWS
PsyQ Den Haag zoekt collega's voor ADHD programma
PsyQ Den Haag zoekt voor het innovatieve programma ADHD een ervaren GZ psycholoog / psychotherapeut en een verpleegkundig specialist
The effect of methylphenidate treatment
Lees het laatste Wetenschappelijk Artikel, een samenvatting van 'The effect of methylphenidate treatment on psychopathic behavior of patients having ADHD with and without ODD'. 

Column - Excuses
Het is heerlijk zomers weer en we zitten buiten in de tuin met een hapje en een drankje. Om me heen hoor ik allerlei geluiden. Buren die lekker zitten te barbecueën en kleine kinderen die in het zwembad plonzen. Het heeft iets gezelligs en het lijkt mij ook wel wat om een verfrissende duik in het water te nemen.
Column - Eindstrijd
“Mama, ik word verkouden en ik krijg keelpijn. Dat is niet grappig, want ik moet juist nu nog zoveel voor school doen.” “Dat is inderdaad niet fijn”, zeg ik haar. “Kan ik je misschien ergens mee helpen?” “Ja, graag. Ik stuur je, via de mail, een bestandje. Wil jij het even nakijken op spel- en typfouten?” “Natuurlijk wil ik dat.” Opgelucht vertrekt dochter naar school. Het is vandaag de laatste lesdag. Volgende week is er nog de ellendige toetsweek en dan is het eindelijk klaar.

AGENDA
Basiscursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
05 September 2018

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.

Coaching ADHD bij volwassenen
12 September 2018

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.

Medicatie ADHD bij volwassenen
21 September 2018

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassenen geeft cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen met ADHD voor professionals in de GGZ.

UKAAN (UK Adult ADHD Network)
23 September 2018
Dagcongres over ADHD in Edinburgh. Klik hier voor meer informatie, het programma en inschrijving.


ADHD NETWERK BESTUUR
Els van den Ban - voorzitter Derk Birnie - vice-voorzitter Nannet Buitelaar - secretaris Sanne Vink - penningmeester
Dinemarie Teunissen Miriam Wauters Denise Bijlenga Carien Smeets

SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER