www.adhdnetwerk.nl > Home
VRAAGBAAK VAN DE MAAND
STEL EEN VRAAG AAN ...

Rob Pereira (kinderen/jeugd)
Miriam Wauters (volwassenen)
Sanne Vink (psycholoog)
HOME

De Stichting ADHD Netwerk werd op 19 januari 2010 opgericht door bestuursleden van het Artsen Netwerk ADHD en de Stichting Netwerk ADHD bij volwassenen. Door deze samenwerking willen wij benadrukken dat ADHD in alle levensfasen voorkomt en hopen we de continuïteit van de zorg voor ADHD patiënten te verbeteren.


Eén van de doelen van het ADHD Netwerk is informatievoorziening via deze website.

De website is bedoeld als forum voor behandelaren, om kennis uit te wisselen en om nieuwe ontwikkelingen te horen. Er zijn op dit moment ruim 500 leden.


Voor patiënten biedt deze website een adressenlijst van behandelaren die gespecialiseerd zijn in behandeling van ADHD.


Protocol Stichting ADHD Netwerk in verband met de Privacywetgeving m.i.v. 25-05-2018

Stichting ADHD Netwerk respecteert en garandeert de privacy van al haar leden en participanten.

Op generlei wijze worden gegevens van leden en participanten verstrekt aan derden, verspreid op internet of andere media, anders dan met toestemming van de betrokkenen (de Behandelarenlijst). NIEUWS
CBR: welke informatie hebben zorgverleners nodig?
Het CBR inventariseert welke informatie zorgverleners nodig hebben om hun patiënten goed te kunnen adviseren over ADHD/ADD en verkeersveiligheid. U als zorgverlener kan hierbij helpen door het invullen van een vragenlijst (4 minuten). Daarnaast zoekt het CBR huisartsen en psychiaters om te interviewen over dit onderwerp. 
IGJ: beperkt plek voor dexamfetamine (generiek)
De Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft kort geleden de resultaten van een onderzoek gepubliceerd over de toelaatbaarheid van dexamfetamine bereidingen.  
ADHD conferentie in Londen (13 september 2019)
Conferentie over ADHD bij volwassenen in Londen, georganiseerd door UK Adult ADHD Network (UKAAN). Klik hier voor meer informatie, het programma en inschrijving.
10e landelijke PsyQ ADHD Congres
Op 11 oktober 2019 vindt in Amersfoort het 10e landelijke PsyQ ADHD congres plaats. Thema: 'Dynamiek en interactie over al je vragen rond comorbiditeit!’, bedoeld voor professionals die werken met vol

AGENDA
Basiscursus Diagnostiek en Behandeling van ADHD bij volwassenen
04 September 2019

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassen en ouderen  geeft interactieve cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen met ADHD voor professionals in de GGZ.

ADHD en slaapproblemen
06 September 2019

Het Kenniscentrum ADHD bij volwassen en ouderen  geeft interactieve cursussen over de diagnostiek en behandeling van volwassenen en ouderen met ADHD voor professionals in de GGZ.

ADHD Confedrentie '10 years of Progress'
13 September 2019
Conferentie over ADHD bij volwassenen in Londen, georganiseerd door UK Adult ADHD Network (UKAAN). Klik hier voor meer informatie, het programma en inschrijving.
Child Psychiatry: what's next? - afscheidssymposium Prof. Dr. Jan Buitelaar
20 September 2019
Op vrijdag 20 september a.s. vindt in Nijmegen het symposium Child Psychiatry, what's next? plaats, voorafgaand aan de afscheidsrede van prof. dr. Jan Buitelaar. Voor de afscheidsrede is aparte inschrijving nodig


ADHD NETWERK BESTUUR
Els van den Ban - voorzitter Derk Birnie - vice-voorzitter Nannet Buitelaar - secretaris Sanne Vink - penningmeester
Dinemarie Teunissen Miriam Wauters Denise Bijlenga Carien Smeets

SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER