www.adhdnetwerk.nl > ADHD Netwerk > ADHD Netwerk bestuur
VRAAGBAAK VAN DE MAAND
STEL EEN VRAAG AAN ...

Rob Pereira (kinderen/jeugd)
Marjolein Tanke (volwassenen)
Sanne Vink (psycholoog)
ADHD NETWERK BESTUUR
Sanne Vink - penningmeester
Sanne Vink - penningmeester

Sanne Vink (Gouda, 1982) is in 2007 cum laude geslaagd voor haar Master Psychologie aan de Universiteit Utrecht nadat ze in 2006 twee Bachelors afrondde aan dezelfde Universiteit (zowel Psychologie als Pedagogiek).

In 2013 behaalde ze haar BIG registratie als GZ psycholoog en de registratie tot Cognitief Gedragstherapeut. Inmiddels is ze bezig met de opleiding tot Systeemtherapeut en volgt ze diverse cursussen op het gebied van de Schematherapie.

 

Sanne is haar carriere gestart bij de Parnassia BAVO Groep in Rotterdam (grote GGZ instelling), waarna ze bij een eerste en tweedelijnsinstelling heeft gewerkt. Ook is ze werkzaam geweest in het Maasstadziekenhuis op de ADHD poli. Vanaf 2009 is ze gestart met haar eigen praktijk, VINK Psychologisch Centrum in Hendrik Ido Ambacht (www.vinkpc.nl), waar ze inmiddels fulltime werkt.

 

Sanne heeft het interessegebied ADHD al vanaf aanvang van haar carriere en inmiddels heeft ze al een veelvoud aan ADHD trainingen gegeven aan zowel kinderen, jongeren & volwassenen met ADHD en hun ouders. Hoewel ze bekend staat als ADHD specialist, doet ze bij (vermoeden van) vrijwel alle psychiatrische problematiek zowel diagnostiek als behandeling in alle leeftijdsgroepen (kinderen, jeugdigen en volwassenen). Omdat ze vanuit haar eigen praktijk werkt, kan ze indien nodig meer bieden dan de standaard behandelingen.Het bestuur van het ADHD Netwerk hecht aan onafhankelijkheid en transparantie. Het bestuur onderschrijft de richtlijnen over de vermelding van belangen van de beroepsverenigingen (NVvP, NVK) en de overheid.

 

Conflict of interest:

geen.ADHD NETWERK BESTUUR
Els van den Ban - voorzitter Derk Birnie - vice-voorzitter Sanne Vink - penningmeester Dinemarie Teunissen - secretaris
Miriam Wauters Carien Smeets

SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER