www.adhdnetwerk.nl > Nieuws en agenda > Nieuwsberichten
VRAAGBAAK VAN DE MAAND
STEL EEN VRAAG AAN ...

Els van den Ban - voorzitter (kinderen/jeugd)
Dion Leiblum (volwassenen)
Sanne Vink (psycholoog)
DANK AAN SUZAN VOOR 10 JAAR COLUMNS
Voorzitter Els van den Ban schrijft een afscheidsbericht aan Suzan Otten-Pablos die tien jaar lang de website van het ADHD Netwerk maandelijkse (of zelfs wekelijkse) columns voorzag.


'10 jaar is een lange tijd, is een korte tijd, is snel en langzaam gegaan. We hebben als lezers van jouw vele columns alle jaren een kijkje mogen nemen in jouw leven met man en kinderen. Met emotionerende en herkenbare gebeurtenissen, die je raakten en die ons als behandelaars er steeds weer van doordrongen dat het goed behandelen van kinderen en jongeren met een kwetsbaarheid voor ADHD èn hun ouders/opvoeders noodzakelijk is en blijft. Dat we met elkaar moeten gaan voor het kweken van meer begrip bij mensen die het niet van dichtbij kennen, maar wel beslissen over financiering, behandeling en dergelijke.


Wat hebben jullie het als gezin fantastisch gedaan met elkaar en hoe zijn jullie steeds met elkaar de hobbels en bobbels van het leven aangegaan. Heel hartelijk gefeliciteerd met het welverdiende diploma voor jullie dochter!


We gaan het meelezen met het wel en wee van jullie gezin missen.

Namens alle lezers en het bestuur van het ADHD Netwerk wil ik je heel heel hartelijk danken voor alle mooie columns, die gelukkig op onze nieuwe website, die over enkele weken “de lucht in gaat” na te lezen zullen zijn.

 

Het ga jullie goed!

 

Els van den Ban

Voorzitter ADHD Netwerk

3 juli 2021
SITEMAP   COLOFON   DISCLAIMER